Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων
VIEW
 • 2
 • 3
 • 4
 • Πλήρης Ολιστική τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίας φυλής με Αρνί  και καστανό ρύζι χωρίς καλαμπόκι με μεγάλη ποσότητα κρέατος από την Black Olympus Διατείθεται σε δυο συσκευασίες 2kg & 12KgΠλήρης Ολιστική τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίας φυλής με Αρνί  και καστανό ρύζι χωρίς καλαμπόκι με μεγάλη ποσότητα κρέατος από την Black Olympus Διατείθεται σε δυο συσκευασίες 2kg & 12Kg Πινακας με προτεινώμενα γραμμάρια συμφωνα με τα κιλά του σκύλου σας.
  SOLD OUT

  Black Olympus Adult Medium Αρνί με Καστανό Ρύζι

  18.00 62.50
  Επιλογή
 • Πλήρης Ολιστική τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίας φυλής με κοτόπουλο και καστανό ρύζι  χωρίς καλαμπόκι με μεγάλη ποσότητα κρέατος από την Black Olympus  Διατείθεται σε δυο συσκευασίες  2kg & 12KgΠλήρης Ολιστική τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίας φυλής με κοτόπουλο και καστανό ρύζι  χωρίς καλαμπόκι με μεγάλη ποσότητα κρέατος από την Black Olympus  Διατείθεται σε δυο συσκευασίες  2kg & 12Kg Πινακας με προτεινώμενα γραμμάρια συμφωνα με τα κιλά του σκύλου σας.
  SOLD OUT

  Black Olympus Adult Medium Κοτόπουλο με Καστανό Ρύζι

  18.00 58.00
  Επιλογή
 • Πλήρης Ολιστική τροφή για μικρόσωμους ενήλικους σκύλους με Κοτόπουλο και καστανό ρύζι χωρίς καλαμπόκι& γλουτένη με μεγάλη ποσότητα κρέατος από την Black OlympusΠλήρης Ολιστική τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίας φυλής με Αρνί  και καστανό ρύζι χωρίς καλαμπόκι με μεγάλη ποσότητα κρέατος από την Black Olympus Διατείθεται σε δυο συσκευασίες 2kg & 12Kg Πινακας με προτεινώμενα γραμμάρια συμφωνα με τα κιλά του σκύλου σας.
  SOLD OUT

  Black Olympus Adult MINI Κοτόπουλο με Καστανό Ρύζι 2kg

  18.00
  Διαβάστε περισσότερα
 • Πλήρης Ολιστική τροφή για υπερήλικες, υπέρβαρους και στειρωµένους σκύλους απο την εταιρεία Black Olympus με κοτόπουλο, ψάρι και καστανό ρύζι  που αντιμετωπίζουν προβλήματα βάρους. Περιέχει επιλεγμένα κομμάτια κρέατος με ποσοστό (44%), σε συνδυασμό με φρούτα, μείγμα λαχανικών, βότανα και superfoods, τα οποία πέρα απο εξαιρετική γεύση, προσφέρουν βιταμίνες ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Επιπλέον λόγω της χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης φροντίζει την υγεία των οστών και των αρθρώσεων.
  SOLD OUT

  Black Olympus Senior Light Sterilized Κοτόπουλο & Ψάρι με καστανό Ρύζι

  18.50 64.00
  Επιλογή
TOP
SHOPPING BAG 0
Added to wishlist!